Övningskör hos oss!

Du väljer själv i vilken takt du vill köra.

Du och din trafiklärare bestämmer hur din utbildning ska se ut. Antalet körlektioner bestäms av dina förkunskaper och vilken möjlighet du har att mängdträna hemma. Om du har en handledare hemma får du mer än gärna ta med dig denna vid körlektionen så att han/hon kan hålla sig informerad och uppdaterad eftersom det ständigt tillkommer nya saker i reglerna kring övningskörning.

Kunskap är färskvara i vår branch!

 
Teorilektioner

Hos oss på Uppsala Trafikskola består teorikursen av totalt 8 tillfällen. För information om nästa teoristart, vänligen kontakta vår reception.

När du skriver in dig på trafikskolan får du ditt paket med läroböcker och övningshäften. Du får också inloggningsuppgifter till elevcentralen så att du kan öva när det passar dig. Det är naturligtvis bra om du kan försöka att hålla teorikunskaperna i nivå med din körning, så att du kan förstå reglerna för den trafikmiljö du kör i just nu.

Praktisk teori med andra ord!

 
Risk 1:an

Riskutbildning del 1 omfattar alkohol, andra droger, trötthet och andra riskfyllda beteenden. Den hålls som lärarledd lektion.

För att du ska få ut mesta möjliga av din riskutbildningar är det bra om du gör den mot slutet av din utbildning. Detta med tanke på både din körförmåga och din möjlighet att förstå samband mellan orsak och verkan. Vi vill helt enkelt att du ska få ut så mycket som möjligt av dina Riskutbildningar.

 

Risk 2:an

Riskutbildning del 2 är det som tidigare halkbana. Risk 2:an genomförs på trafikövningsplats och omfattar hastighet, säkerhet och körning under riskfyllda förhållanden. För att du ska få ut det mesta möjliga av din riskutbildning är det bra om du gör den mot slutet av din utbildningen. När du känner dig bekväm bakom ratten har du större fokus utanför bilen och har möjlighet att förstå samband mellan orsak och verkan. Vi vill helt enkelt att du ska få ut så mycket som möjligt av dina Riskutbildningar.

Våra Paket

är paket för dig som vill börja övningssköra eller redan övningskör privat men vill ha hjälp med körlektioner och teorilektioner. Vi har även färdiga intensivpaket på 2 eller 3 veckor.

Paket våra paketlösningar

startpaket11ovrigapaket2

intensiv 1 ny 2020nyintensiv22020

* För att kunna boka intensivutbildning är det krav på att du har ett giltigt körkortstillstånd innan anmälan.

Ansök här

PrislistaPriser och paket

Studie

BOKPAKET
Bokpaket600kr (körkortboken, studiehäfte, vägmärken och vägmarkeringar, vägmärkesförteckning och vägmärkestest)
ONLINETESTER
Onlinetester1.000kr (datatester) Obegränsat antal
TEORIPAKET
Teoripaket1.600kr(bokpaket,online tester,teorilektioner 4x80 min.
TEORILEKTIONER
Teorilektioner1.000kr(4x 80 min)
KÖRKORTSBOK
Körkortsbok350kr
STUDIEHÄFTE
Studiehäfte195kr
 

Körning

KÖRLEKTION
En körlektion á 40 minuter515kr
LÅN AV BIL
Lån av bil vid uppkörning 1.200kr (ingår även 40 min uppvärmningslektion) 
INTRODUKTIONSUTBILDNING
Introduktionsutbildning 400kr (handledarutbildning) Pris per person.
RISKETTAN
Riskettan700kr
RISKTVÅAN
Risktvåan (halkbana)2.000kr
 

Paket

KÖRPAKET 1
10 körlektioner á 40 min 4.900kr(5x80min)
KÖRPAKET 2
20 körlektioner á 40 min 9.200kr(10x80min)
KÖRPAKET 3
30 körlektioner á 40 min 13.200kr(15x80min)

Anmälan

Introduktionsutbildning

Exempel på innehåll är krav och bedömningskriterier vid förarprov, körerfarenhetens betydelse för trafiksäkerheten, handledarens juridiska och moraliska ansvar och på vilka sätt handledare och elev kan tolka samma trafiksituation olika. Detta och mycket mer skall handledaren och eleven få kunskap om under minst 3 timmar.

Läs mer

Riskettan

Du som ska ta körkort måste vara godkänd på både Riskettan och Risktvåan innan du får påbörja dina Teoriprov och Förarprov. Riskutbildningarna görs inte vid samma tillfälle eftersom de omfattar flera timmar vardera och hålls på olika platser. Dels i lektionssal och dels på trafikövningsplats. Riskettan Utbildingen omfattar alkohol, andra droger, trötthet och andra riskfyllda beteenden. Den hålls som lärarledd lektion.

Läs mer

Intensivutbildning

I intensivutbildnings paketet ingår 26 eller 36 st. körlektioner á 40 min. Du får med dig körkortsboken hem så att du även förbereder dig teoretiskt innan du kommer till oss. Du varvar dina körlektioner med datatesterna som du självständigt gör hemma.

Läs mer

Hitta till ossKontakta oss

Kontakta oss

Jag godkänner att Sala Trafikskola - Raka vägen till körkortet får ta del av min information via detta formulär.

Adress

Sala Trafikskola
Fabriksgatan 5, 733 39
Sala

Telefon

0707977010

Hitta till oss